5 paaseieren versieren in 5 minuten.

Net bedacht ik me dat het over 2 weken Pasen is. Eerlijk gezegd was ik er nog niet echt mee bezig. Normaal gesproken hebben we eigenlijk altijd wel een versierde paastak staan, maar nu dus nog helemaal niets.

Om toch een beetje in de paasstemming te komen (we eten al wel chocolade paaseitjes hoor ;-)) ben ik vanochtend aan de slag te gaan met het versieren van plastic paaseieren (ooit eens bij Action gekocht) met zwarte stift en fineliner.

Ik hou van zwart en wit in het interieur, al de bontgekleurde paasartikelen laat ik dan ook altijd aan mij voorbijgaan. Deze snel versierde paaseieren passen dus goed in onze woonkamer.

Klaar voor de start.

5 paaseieren versieren met zwarte stift en zwarte fineliner in 5 minuten

Het eerste ei met stippen, het tweede ei met een hart, de derde met de tekst ‘ei feel good’, de vierde met strepen van boven naar beneden en de vijfde met kleine streepjes. Et voila 5 paaseieren versierd in 5 minuten.

Uiteindelijk zijn het zelfs 6 paaseieren geworden, onze oudste dochter Yinthe vond nog een plastic paasei ergens achter in de kast en heeft deze zesde versierd met een grappig gezichtje.

Alle eieren verzamelen

Nadat de eieren versierd waren. Gingen we echte eieren eten. De grote stukken eierschaal heb ik bewaard. Daar heb ik vervolgens een klein kaarsje in gesmolten (zie hier hoe je zelf kaarsen maakt)

Ook het eierdoosje heb ik bewaard. Zodat dat daar de mini kaarsjes, de versierde eieren en nog een mini glazen vaasje met blauwe druifjes in kunnen staan. Ook hadden we nog 1 narcis (ja ja) in de tuin staan en heb ik een stukje tak van onze prachtige magnolia struik geknipt. Dit alles samen op een dienblad, met de narcis en een klein magnolia takje in een wat groter vaasje en we hebben nu ook een beetje Pasen in huis.

het eindresultaat, paastafereel met paaseieren, bloemen en kaarsjes.

Heb jij al iets van Pasen in je huis?

Wil je nog meer Paasinspiratie zien, kijk dan op mijn pinterest bord ‘Paasdecoraties voor je interieur‘.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *