3x look a like (deel 1)

Houd je van de wat duurdere merken (design) maar is je budget beperkt. Of besteed jij je geld liever gewoon aan iets anders. In deze blogpost laat ik je 3 look a likes zien. Een duurdere versie en een goedkopere versie. 

Misschien herken je het wel. Je hebt je hart verloren aan een prachtige stoel, tafel of kast. Maar van de prijs word je iets minder blij.

Je kunt 4 dingen doen. Niet kopen, sparen, hopen dat het in de aanbieding komt en dan wel betaalbaar is, of opzoek naar een goedkopere variant. 

Hanglamp van hout

We beginnen met deze prachtige hanglamp van hout, afgewerkt met zwart. De hoogte van beide lampen is 45 cm. De lamp links heeft een diameter van 25 cm, de lamp rechts heeft een diameter 30 cm.

Secto Design € 525
Steinhauer Smukt € 99,95

Ronde eettafel zwart

Deze ronde, zwarte eettafels hebben beide een diameter van 120 cm. De hoogte is 75 cm. De tafel rechts is helemaal gemaakt van mdf. Links heeft een stalen onderstel. Het voordeel van een poot in het midden is dat je meer stoelen kwijt kunt en de poot van de tafel niet in de weg zit. 

Gispen Dukdalf € 1535
Woood Bruno € 299

Grijze eetkamerstoel

Deze grijze eetkamerstoel is trendy en tijdloos tegelijkertijd. Grijs past overal bij wat betreft kleur, maar ook past deze stoel in veel interieurstijlen. Links heeft een houten zitting met metalen poten en heeft een zithoogte van 46,5 cm. Recht is de zitting gevuld met foam en het onderstel is van metaal. De zithoogte van de rechter stoel is 45 cm. 

Muuto Visu Tube € 269
Sortio Home Fury € 79,95

Een kanttekening bij de look a likes. Vaak (maar niet altijd) is er een reden waarom het ene item meer kost dan het andere. Of het nu gaat om materiaalkwaliteit, grootte, constructie, details, of het merk. Houdt hier wel rekening mee als je een look a like koopt. Kijk vooral goed of het item (duurder of goedkoop) voldoet aan jouw verwachtingen en bij jou (interieur) past. 

Bewaren voor later op Pinterest 👇

Dit bericht bevat affiliate links. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *