3 ixxi’s waarmee je de lente in huis haalt

De lente hangt in de lucht. Overal prachtige krokusjes en sneeuwklokjes, narcissen die boven komen. Ik hou van bloemen en van de lente en …. van ixxi’s (check mijn blog over 3 verschillende ixxi’s in huis). Daarom in deze blog 3 ixxi’s waar je de lente mee in huis haalt, uiteraard met bloemen.

De ixxi’s zijn op willekeurige volgorde. Van alle 3 krijg ik in ieder geval nog meer de lentekriebels. 

De eerste ixxi zie je boven aan deze blog. Deze ixxi heet wild flower light van Lotte Dirks. En bestaat uit een prachtig veldboeket wat altijd mooi blijft 😉. 

Het fijne aan een ixxi is dat je geen gaten in je muur hoeft te boren. Je kunt de ixxi met dubbelzijdige tape of kneedgom opplakken, dit wordt bij je ixxi geleverd.

De tweede ixxi die ik wil laten zien, zie je hieronder Deze ixxi heet Flower Garden van Nathalie Lété. Uiteraard weer prachtige bloemen, maar deze keer als bloementuin. Ook is deze ixxi horizontaal i.p.v. verticaal. Een horizontale ixxi staat super mooi boven een dressoir.

De derde ixxi is een prachtige afbeelding geschilderd door Vincent van Gogh, een van mijn favoriete schilders.

Het is de ixxi de roze perzik boom. Bomen met bloemen erin zijn voor mij bijna het ultieme lente gevoel, het is altijd zo jammer dat het maar zo kort is, even een harde wind en al de prachtige bloemen zijn verdwenen. Met de ixxi hieronder kun je heel lang van de prachtige perzikboom genieten.

Zie je dat ixxi’s direct sfeer en kleur aan je interieur geven. Met een ixxi kun je op een goedkope en laagdrempelige manier kleur en persoonlijkheid toevoegen. Voor iedereen is er wel een ixxi. Er is ontzettend veel keuze.

Ik heb er hier 3 ixxi’s laten zien waar ik nog meer lentekriebels van krijg. De complete lente/zomer collectie vind je hier.

Hieronder zie je ze alle 3 nog even op een rijtje. Als je op de afbeelding klikt wordt je direct doorgelinkt naar de desbetreffende ixxi en vind je meer informatie.

Deze blog bewaren voor later op Pinterest 👇

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *