3 verschillende ixxi’s in huis

Ik ben fan van ixxi. Misschien denk je wat is ixxi? Ixxi is betaalbare wanddecoratie bestaande uit vierkantjes die aan elkaar vast gemaakt worden met (gekleurde) koppelstukjes.

Je hebt verschillende varianten. Je kunt kiezen uit de eigen collectie van ixxi waar je onder andere schilderijen uit het rijksmuseum kunt vinden. Maar ook Nijntje en Efteling afbeeldingen, prachtige natuurfoto’s en moderne pixel afbeeldingen.

Je kunt ook zelf een foto vergroten tot ixxi of een collage van foto’s maken. Een ixxi is minimaal 60 bij 80 cm groot en maximaal is er volgens mij niet echt.

We hebben er dus 3 in huis. Van alle varianten een. De ixxi bovenaan deze blog is een bestaande afbeelding uit de prachtige collectie. Deze hangt in de woonkamer.

Op onze overloop hebben we nog een collage ixxi hangen van foto’s van onze eerste fotoshoot als gezin vorig jaar.

collage ixxi

En in de badkamer hebben we (vind ik) de ultieme souvenir van onze prachtige reis door Canada van 5 jaar geleden. Van een foto, zelf gemaakt op de Rocky mountains, hebben we een grote ixxi van 120 bij 180 laten maken.

foto uitvergroot ixxi canada

Wil je ook een ixxi bestellen. Als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief van ixxi ontvang je direct € 5,- korting op je eerste bestelling.

Wil je meer ixxi’s zien kijk dan op de website van ixxi: ixxiyourworld.com/nl of mijn pinterest bord vol ixxi’s.

Heb jij ook een ixxi thuis?

En heb je de freebies van Rinske interieurstyling al gezien?

Op Rinske interieurstyling maak ik gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, ik daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: fonq.nlleenbakker.nlxenos.nl of bol.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *