Flashback, binnenkijken bij ons in maart 2016

Bijna 4 jaar geleden kregen we visite van een fotograaf en journalist van wonen en co. Ik was benaderd voor een binnenkijker bij ons thuis. Super leuk!

In de wonen en co.

Op het moment dat de journalist en fotograaf langskwamen was ik zwanger van onze jongste dochter Fenna. We woonden toen ongeveer een jaar in ons heerlijke huis. En we wonen er nog steeds met heel veel plezier.

De wonen en co krant van destijds heb ik nog op zolder liggen, maar de digitale foto’s had ik niet meer omdat mijn vorige laptop het begeven had en ik de foto’s niet op een externe harde schijf had gezet.

Even google checken.

Toen ik net even op google ging kijken zag ik dat onze binnenkijker nog gewoon online staat. Je kunt de binnenkijker hier helemaal terug zien.

Voor ons ook heel leuk om te zien wat er inmiddels allemaal alweer veranderd is in huis. En met nog een aantal dingen op ons wensenlijstje zal er de komende tijd nog wel meer gaan veranderen.

Binnenkort zal ik weer eens wat foto’s maken van ons huidige interieur. Voor nu laat ik een paar foto’s van 4 jaar geleden zien.

onze woonkamer met open haard
De open haard

details glaswerk vensterbank
Glaswerk in de vensterbank. Zien wat je nog meer in de vensterbank kunt zetten, kijk hier

onze woonkamer met grote ixxi
De woonkamer met grote ixxi

hoekje in de woonkamer
Een hoekje bij ons in de woonkamer

de tipi tent in de woonkamer
Yinthe in de tipi tent

glaswerk in de keuken
detail glaswerk in de keuken

Fenna haar slaapkamer
Fenna haar kamertje

Yinthe haar slaapkamer
Yinthe in haar slaapkamer

Heb je het interieuralfabet al gedownload? 26 interieurtips van A – Z voor je woonkamer. Je kunt het interieuralfabet hier downloaden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *