10 x de leukste sale items bij Sissy-Boy

Door de lockdown zit naar leuke (woon)winkels gaan er even niet in. Maar gelukkig kunnen we nog wel online winkelen. Bij Sissy-Boy hebben ze op dit moment fikse korting. Ik zet mijn favorieten voor je op een rijtje.

Alle sale artikelen kun je hier vinden. Mijn favorieten gaan uiteraard over woonartikelen 😊. Maar ze verkopen ook hele leuke kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en ook vind je er leuke accessoires,  cadeau items en nu ook nog kerst artikelen (met korting)

In de winkel rond sneupen blijft wel het leukst, maar bij gebrek aan beter sneupen we nu even online.

De items van Sissy-Boy zien er altijd mooi uit en passen in heel veel interieurs. Het is net even anders, maar niet te. Er worden mooie warme en diepe kleuren gebruikt met prachtige prints.

En je kunt de Sissy-Boy stijl doortrekken in je hele huis en zelfs in je kleding. 

Hier komen mijn favorieten.

Als je hieronder op de afbeelding klikt wordt je direct doorgelinkt naar het desbetreffende artikel en vind je alle informatie 👇.

Deze post bewaren voor later op Pinterest 👇

Op Rinske interieurstyling maak ik gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, ik daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: fonq.nlleenbakker.nlxenos.nl of bol.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *