Old skool foto’s afdrukken voor in de woonkamer

Vroeger drukte ik regelmatig foto’s af. Tegenwoordig moet ik mezelf er echt aan herinneringen. Het is zo makkelijk om de foto’s gewoon op je telefoon te laten staan. Nu we een kaartenmolen in de woonkamer hebben staan probeer ik elk jaar een aantal foto’s af te drukken zodat het rek mooi wordt aangevuld. Vooral Yinthe en Fenna vinden het leuk om alle foto’s uit het rek te bekijken.

Naast het aanvullen van de kaartenmolen wilde ik ook graag een schoolfoto van Yinthe en Fenna op een speciale manier af laten drukken. Ik had met opzet deze keer de foto van Yinthe en Fenna samen als digitaal bestand besteld zodat ik meer mogelijkheden had voor afdrukken.

Bij studentendrukwerk.nl zag ik dat je foto’s op forex af kunt laten drukken. Forex is een kunststof pvc plaat. Het is een soort foamboard wat super licht van gewicht is. Ik hou daarvan, je kunt het daardoor makkelijk op de muur  bevestigen zonder dat je dikke spijkers in de muur moet slaan.

Deze keer wilde ik de foto alleen niet ophangen, maar neerzetten. Daarom koos ik voor forex met een houten bak eromheen. Dit geeft een mooi en strak resultaat. De bak is lekker diep zodat je deze gewoon neer kunt zetten zonder dat de lijst omvalt.

Wil je de lijst toch ophangen dat kan ook super makkelijk. De rand is diep genoeg om over een spijker te hangen. Of je besteld er een speciaal ophang systeem bij.

Naast deze mooie foto op forex. heb ik dus ook nog foto’s af laten drukken voor in de kaartenmolen. Deze keer wilde ik geen standaard foto’s. Ik koos voor de retro stijl foto’s van studentendrukwerk. De foto krijgt dan een mooie witte rand. Hieronder zie je een aantal van de bestelde foto’s. 

Ik ben super blij met het resultaat. Ook Yinthe en Fenna waren heel blij met hun mooie foto. Deze staat nu prachtig op het pronkrek in de woonkamer. En de retro stijl foto’s staan mooi in de kaartenmolen.

Neem dus zeker eens een kijken op studentendrukwerk.nl naast foto’s en wanddecoratie kun je ook t-shirts laten bedrukken, school artikelen bestellen en documenten laten printen. Het bestellen gaat simpel en snel en je betaald een goede prijs.

Deze blog is een samenwerking met www.studentendrukwerk.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *