5 redenen voor een interieuradvies

De bladeren vallen van de bomen, we zijn weer meer binnen. En daarbij komt dat we al ruim 1,5 jaar sowieso veel meer thuis zijn geweest. Misschien is het wel eens door je hoofd geflitst… zal ik een interieuradvies aanvragen? Misschien twijfel je, denk je dat het niet nodig is, of vind je het spannend, of te duur? Wat jij ook vindt of denkt, in deze blog geef ik 5 redenen om wel een interieuradvies aan te vragen.

#1 Omdat jij het waard bent

Dit klinkt als die reclame, because you’re worth it. Maar het is gewoon echt zo. Iedereen verdiend een fijne woonkamer (huis). Een plek waar jij je goed voelt, tot rust komt, gewoon jouw plek.

Het kan zijn dat je het lastig vindt om die plek te creëren, een interieurstylist kan daar bij helpen. Zorgen voor sfeer en eenheid, jouw wensen daadwerkelijk zichtbaar maken in jouw woonkamer.

#2 Je interieur heeft invloed op hoe jij je voelt

Wist je dat jouw interieur invloed heeft op hoe jij je voelt? Kleuren hebben invloed, materialen en natuurlijk alles bij elkaar. Als jij een woonkamer hebt die niet bij je past waar je niet tot rust komt en je onrustig voelt, kun je niet goed opladen. 

Je blijft je irriteren, je kunt niet relaxed op de bank zitten, je wil het anders, maar het lukt niet. Vaak komt dat ook omdat je er midden inzit. Je ziet niet meer hoe het ook anders kan. Een frisse blik van een interieurstylist kan heel goed helpen. Soms hoeven het maar een paar kleine aanpassingen te zijn om een woonkamer te creëren waar je wel tot rust komt, die wel goed voelt.

#3 Je krijgt vooraf een indruk van hoe jouw woonkamer eruit kan komen te zien

Door middel van 3D impressies kan jij vooraf al zien hoe de kleuren, materialen en meubels in jouw woonkamer zullen staan. Hierdoor weet je al wat je te wachten staat en is het leuker en makkelijker om aan de slag te gaan. Je ziet direct hoe jouw wensen samenkomen in jouw woonkamer. Hoe het wel een geheel kan vormen.

#4 Je voorkomt miskopen

Door een interieuradvies weet je precies welke kleuren je op welke muur ‘moet’ smeren. Welke indeling het beste is en welke meubels je eventueel kunt aanschaffen. Alles wordt voor je uitgewerkt en op papier gezet. Je hoeft het alleen nog uit te voeren.

Dus geen miskopen meer. Alles is duidelijk en overzichtelijk. Je hoeft het alleen nog aan te schaffen. Dus niet meer twijfelen en dan toch maar kopen en tot de ontdekking komen dat het niet een goede koop was.

#5 Het scheelt je heel veel tijd

Naast dat het je geld scheelt, scheelt het je ook heel veel tijd. Niet meer weken zoeken naar een vloekleed. Twijfelen, wikken en wegen. Tientallen kleurstaaltje halen bij de bouwmarkt en uiteindelijk er niets mee doen.

Past dit wel bij dat? Hoe groot moet het zijn, waar moet het staan? Dit wordt allemaal voor je gedaan. Je krijgt een plan wat je alleen nog maar hoeft uit te voeren. Heerlijk toch?

5 tips voor een gezellige en stijlvolle woonkamer

Denk jij nu, ik wil ook graag een interieuradvies. Hier vind je alle informatie voor een interieuradvies. Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar info@rinske-interieurstyling.nl

Bewaar voor later 👇

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *