De mooiste vloerkleden, spreien en sierkussens van Sissy-Boy homeland

Tot en met 31 oktober is het days of homeland bij Sissy-Boy homeland. Dat betekent dat je tot en met 31 oktober alle vloerkleden, spreien en sierkussens met 20% korting kunt shoppen. Mijn persoonlijke favorieten deel ik hier met je.

Sierkussens en spreien kun je sowieso niet genoeg hebben (vind ik) alhoewel mijn man al die sierkussens op de bank niet echt nodig vindt 😉.  

Helemaal nu het kouder wordt vind ik een kleedje over me heen echt heerlijk (nu op het moment tijdens het typen van deze blog zit ik ook heerlijk met een kleedje (sprei) op de bank).

En vloerkleden kunnen een woonkamer echt af maken. Dit kun je goed zien in de vorige blogpost (die kun je hier bekijken)

Persoonlijk vind ik een mix van sierkussens erg mooi. En dan bedoel ik een mix van vormen, prints en effen en van kleur. Een rond sierkussen mag niet ontbreken. Rond is vriendelijk en zorgt voor wat dynamiek tussen al die vierkante en rechthoekige kussens.

Met kussens, spreien en vloerkleden kun je op een hele subtiele manier kleur toevoegen in je woonkamer. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Helemaal met de collectie van Sissy-Boy homeland. Er is voor iedereen wat wils.

Mijn 9 favorieten

Wil je alle vloerkleden, spreien en sierkussens van Sissy-Boy homeland bekijken, klik dan hier.

Deze blogpost bewaren voor later 👇

Op Rinske interieurstyling maak ik gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, ik daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: fonq.nlleenbakker.nlxenos.nl of bol.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *