Interieuradvies

Eenvoudig.

Je ontvangt een superhandig online huiswerkboek wat je online invult en terug stuurt via de e-mail. Daarbij mail je foto’s van jouw woonkamer bij daglicht en een plattegrond met de juiste maten.

100% Online 

Maar wel persoonlijk. Onze communicatie verloopt via de mail. Liever (video)bellen of whatsApp, dat is ook mogelijk. (Toch liever een bezoek aan huis, neem even contact op via mail of telefoon)

Binnen 5 – 20 werkdagen

Na ontvangst van het ingevulde huiswerkboek ga ik voor je aan de slag. Aan de hand van het gekozen advies ontvang je binnen 5 – 20 werkdagen het advies in jouw mailbox.

Herken jij jezelf in een van de volgende punten?

  • Je mist sfeer in je woonkamer.
  • Je mist eenheid in je woonkamer.
  • Je wilt graag een andere kleur op de muur maar durft niet te kiezen.
  • Je wilt na zoveel jaar wel eens een andere indeling.
  • Je wilt het gewoon helemaal anders maar weet niet hoe je het aan moet pakken.
  • Je wil het anders maar wil dan wel eerst graag 3d impressies zien voordat je aan de slag gaat.

Dan ben je bij Rinske interieurstyling aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring kan ik jouw helpen om van de mwoah woonkamer, jouw fijne woonkamer te maken waar je helemaal blij van wordt.

Of je nu nieuwe meubels wilt kopen, of juist helemaal niet. Jouw wensen, smaak en budget staat voorop.

Vooraf aan het advies ontvang je een online huiswerkboek via de email. Dit huiswerk boek vul je digitaal in en mail je vervolgens terug naar mij. Na ontvangst van het ingevulde huiswerkboek ga ik voor je aan de slag.

Je bent na het advies helemaal vrij om zelf te bepalen wat je er mee doet. Ook de uitvoering regel je zelf.

Ik ben er om je te inspireren, tips en suggesties te geven en je enthousiast te maken. Ik help je knopen door te hakken en laat jouw zien hoe je woonkamer eruit kan komen te zien d.m.v. 3d impressies..

Na het interieuradvies ben jij enthousiast en heb jij helemaal zin om direct aan de slag te gaan.

Op de website vind je verschillende soorten interieuradvies. Staan jouw wensen er niet tussen? Wil je op een andere manier interieuradvies ontvangen, eerst een kennismakingsgesprek of offerte ontvangen? Stuur een email naar info@rinske-interieurstyling.nl of bel/app naar 06 17 67 81 67 

Heb je vragen, stel ze gerust info@rinske-interieurstyling.nl of 06 17 67 81 67.

Tarieven

Reviews