Mini metamorfose met flexa kleurtester

Je kent ze vast wel de kleurentesters van flexa. Een minirollertje met verf waarmee je een klein stukje muur kunt verven om een indruk te krijgen hoe de verf staat.

Naast dat je deze kleurentesters dus kunt gebruiken om een kleur te teste. Zijn ze ook handig voor een betaalbare mini metamorfose. Bijvoorbeeld door een lambrisering gemaakt van verf net iets extra’s te geven door er een dikke lijn bij te schilderen. Wat vind jij van het resultaat?

voor en na mini metamorfose

De kleur die gebruikt is, is autumn gold. Een warme donker bruine kleur, het heeft wel wat van cognac bruin. Deze kleur geeft de kamer net wat meer pit en past mooi bij de andere cognac kleurige elementen.

flexa muurverf kleurtester

Vooraf wel goed afplakken. De verftester eerst goed schudden, het lipje eraf halen en dan even in de verftester, de verf komt dan op het rollertje. Pas wel op, de verf drupt zo van het rollertje af. Deze muur is ongeveer 4 meter breed. Dat kon ik met 1 verftester rollertje doen. Een verftester kost € 1,99 en is verkrijgbaar bij de bouwmarkt.

Wat vind je van de metamorfose? Met of zonder extra lijn.

Heb je het interieuralfabet al gezien? 26 interieur tips en tricks van a tot z voor je woonkamer. Je vindt de tips hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *