DIY krukje van tijdschriften

Heb je (net als ik) ook een stapel (woon)tijdschriften liggen? Wil je ze niet weg doen, maar weet je ook niet zo goed wat je er wel mee moet. Maak er een krukje of bijzettafeltje van.

Wat heb je nodig

  • een stapel tijdschriften (het handigst is om tijdschriften van hetzelfde blad te gebruiken. Ik heb allemaal tijdschriften van vt wonen gebruikt)
  • een riem (een oude riem uit de kast of koop een goedkoop exemplaar bij bijvoorbeeld action
  • hout (ik heb underlayment gebruikt)
  • zaag
  • houtlijm
  • potlood en liniaal/meetlat

Ik had nog een stuk underlayment liggen van een ander DIY projectje. Ideaal om te gebruiken voor dit krukje/bijzettafeltje

Teken de omtrek van een tijdschrift op de underlayment plaat. Doe dit 2 keer, eentje is de bovenkant, de andere is de onderkant.

Teken ook 2 smalle stroken af even breed als de smalste kant. Dit worden als het ware de pootjes (zie afbeelding hieronder)

uitleg tijdschriften krukje

Zag vervolgens alle delen uit. Lijm de smalle stroken vast aan de onderkant, laat dit goed drogen.

Stapel vervolgens de tijdschriften op elkaar. Maak je krukje zo hoog als jij wilt. Leg de bovenkant op de tijdschriften en maak de riem zo strak mogelijk vast.

Klaar is je krukje.

Misschien vind je het ook leuk om aan de slag te gaan met ijsstokjes? Kijk hieronder.

En heb je de freebies van Rinske interieurstyling al gezien? Download gratis, het interieuralfabet, 10 tips voor een snelle metamorfose of meld je aan voor de online email cursus sfeer en eenheid in je interieur.

vtwonen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *