5x Ivar (Ikea) inspiratie

Net als velen zijn ook wij thuis lekker aan het opruimen. De zolder, bijkeuken, (kleding)kasten en de garage.

In de garage willen we graag een stellingkast neerzetten, zodat we heel veel opbergruimte creëren.

Heel veel Ivar

Voor mij is pinterest een grote inspiratiebron, zo ook voor stellingkasten in de garage. Ik kwam kast Ivar van Ikea tegen (deze gaan we ook aanschaffen). Ik wist wel dat Ivar een ‘populaire’ kast is. Ik kom ‘m vaak tegen op instagram en pinterest. Maar dat je er zoveel kanten mee op kunt.

Ivar is geschikt voor alle ruimtes in huis en je kunt heel gemakkelijk je eigen draai geven aan deze multifunctionele kast.

5x Ivar, 5x anders

Ik heb er een paar voor je op een rijtje gezet.

ivar kast in de hal

Hier zie je het dressoir gedeelte, zwevend opgehangen in de hal. Aan de ene kant een deurtje de andere kant open, maar wel netjes met manden. Afbeelding via elemorelovedecor.

ivar kast in de hal

Deze Ivar staat ook in de hal. De kast is in dezelfde kleur grijs als de muur geverfd en ook hier zwevend opgehangen. Doordat de kast net als de achterwand grijs is geverfd, valt de kast minder op. Ook de dichte deurtjes zorgen voor rust en eenheid en dat is altijd fijn in de hal. Deze afbeelding is via schmasonnen

ivar kast in de kinderkamer

Ook in de kinderkamer is Ivar heel geschikt. De bovenkant is geverfd wat een een leuk effect geeft. De kast staat ‘gewoon’ zo op de grond. Super leuk. Nog een leuk detail op deze foto. Het vlak op de muur waar een open vak tegenaan hangt en mee is geverfd in de kleuren van de muur. Een stukje grijs en een stukje wit. Afbeelding afkomstig van rohouseproud.

ivarkast in de woonkamer

Hier zie je dat Ivar ook echt een stellingkast kan zijn. Onder zijn er deurtjes gebruikt, boven is de kast open. De klemspots op de bovenste plank geven de kast nog net iets extra’s. Deze afbeelding is gevonden via petitemodernlife.

ivar kast in de slaapkamer

Deze Ivar heeft lades en staat op pootjes. Met pootjes ziet de kast er weer heel anders uit. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Verven, op pootjes, zwevend aan de muur, met deurtjes, zonder deurtjes, lades, als boekenkast of dus in de garage. Het kan allemaal.

Woon je klein?

Ivar is ook heel geschikt voor een kleine woonkamer. Wil je meer tips voor kleine woonkamer, kijk dan bij de blogpost ‘5 tips voor een kleinere woonkamer’.

Op Pinterest vind je ook ontzettend veel Ivar inspiratie. Dus mocht je ooit eens opzoek zijn naar een betaalbare kast met heel veel mogelijkheden, probeer eens een Ivar.

Doe je mee met de Werk Aan de Woonkamer Challenge 👇

Deze blog bevat affiliate links.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *