Een van mijn favoriete items in onze woonkamer

Deze stond al best lang op mijn verlanglijstje. We hadden altijd wel een klein rekje hangen, maar daar kon niet zoveel in.

Eerst dacht ik dat we er toch geen plaats voor zouden hebben. Toen kon ik er gewoon geen geschikte in de buurt vinden en vervolgens verdween het weer een beetje naar de achtergrond.

Tot ik op een avond weer eens op marktplaats aan het snuffelen was en dacht, laat ik weer eens kaartenmolen intypen met een straal van 20 km. Daar stond ie, een kaartenrek voor € 15 in Drachten. Ik was helemaal blij.

Direct een berichtje gestuurd en ja hoor, de kaartenmolen was nog beschikbaar.

Inmiddels staat ie alweer een paar maanden bij ons in de woonkamer naast de andere marktplaats vondst, onze kast. En ik ben (met beide) nog steeds heel erg blij. Ik hou van foto’s in huis. Zo zonde dat sommige foto’s in een boek belanden waar je amper meer naar kijkt, of foto’s die überhaupt niet eens worden afgedrukt.

Nu worden de foto’s in het kaartenrek regelmatig bekeken. Er staan ook veel foto’s achter elkaar zodat je gemakkelijk kunt wisselen. Alles wordt er uitgehaald en weer opnieuw ingezet. Er worden verhalen vertelt, weet je nog toen ……. Het geeft iets extra’s. Iedereen die ons dierbaar is staat erin of het nou een mooie foto is of niet. Al die mooie momenten waar we vaak naar kunnen kijken en aan terugdenken. Ik hou ervan.

kaartenmolen naast de kast
kaartenmolen in de woonkamer gevonden op marktplaats
detail kaartenmolen

Ben je opzoek naar meer leuke styling ideeën kijken eens op mijn pinterest bord styling ideeën.

Wil je meer sfeer en eenheid in je woonkamer. Volg dan gratis de online emailcursus ‘sfeer en eenheid in je interieur‘. Of kijk bij de andere freebies van Rinske interieurstyling.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *