5x geen kleed op de vloer maar op de wand

Een vloerkleed kan heel mooi zijn, het verbind de zithoek en kan een goede manier zijn om meer eenheid en rust te creƫren.

Maar een vloerkleed is niet altijd praktisch. Als je huisdieren of kleine kinderen hebt herken je dit misschien šŸ˜‰

Wil je toch graag textiel in huis, of ben je opzoek naar een bijzonder wanddecoratie dan is een wandkleed een goed alternatief. Ook kan een wandkleed ervoor zorgen dat de akoestiek in huis beter wordt (minder galm)

Ik heb 5 inspirerende afbeeldingen met wandkleden voor je uitgezocht en hieronder voor je op een rijtje gezet.

wandkleed hk living

Dit wandkleed is van HK living en zorgt direct voor sfeer in de woonkamer. Hier zie je dat de kleuren van het wandkleed heel mooi terugkomen in het interieur. Een prachtig geheel. En een wandkleed en vloerkleed samen is dus ook een goede optie.

wandkleed toekan verkrijgbaar via kruit en kramer

Je kunt ook voor een wandkleed met afbeelding kiezen zoals Annemarie Poorter van de inspirerende blog keeponstyling.com heeft gedaan. Deze toekan is onder andere verkrijgbaar bij kruit en kramer.

wandkleed naturel

Dit wandkleed past heel goed in een landelijk of stoer interieur. Het is een grof geweven wandkleed, de rafels onderaan zorgen voor een speels effect. Geen standaard kleed maar een echte eyecatcher op de muur.

Deze foto is genomen door Mandy van Thuisintereur.nl op de vt wonen en design beurs van 2019, toen waren er ook veel wandkleden te zien.

wandkleed thoughts via deens

Dit laatste wandkleed lijkt haast meer een kunstwerk. Het wandkleed heet thoughts en is van urban cotton Amsterdam. Het is verkrijgbaar bij Deens. Met een wandkleed als deze voeg je subtiel kleur toe in je interieur.

Welke vind jij het mooist?

Over kleur gesproken, doe je al mee met de kleur je interieur challenge?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *