Werkplek thuis

Heel veel mensen zijn op dit moment aan het thuiswerken. Het fijnst is om dan ook echt een werkplek thuis te hebben, je hoeft dan niet elke keer je spullen te verplaatsen.

Een werkplek kun je vrij makkelijk maken. Je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben, maar je hebt er niet heel veel voor nodig.

Een kleine tafel of een bureau, een fijne stoel, iets om op te bergen en misschien nog wat leuke spulletjes om het wat gezelliger te maken.

Mocht je ergens een hoekje over hebben, dan kun je al een heel eind komen om een werkplek thuis te maken. Je kunt de werkplek natuurlijk maken in een kamer die over is, maar de werkplek kan ook in een slaapkamer, de woonkamer, de zolder of misschien heb je wel een hele grote overloop waar ruimte is voor een bureau of tafel of misschien is er wel ruimte onder de trap.

Ik deel hier graag een aantal mooie werkplekken om je te inspireren.

werkplek thuis via ikea
een lichte, witte werkplek. Bron Ikea
werkplek slaapkamer
Deze werkplek in de slaapkamer zit een beetje ‘verstopt’ naast de kledingkast. Bron: elle decoration
werkplek in de woonkamer
een mooie werkplek in de woonkamer, alsof de werkplek er gewoon bij hoort. Bron: het huis met duizend ramen via stekmagazine
werkplek onder de trap
Heb je ruimte? Dan is een werkplek onder de trap ook een mooi alternatief. Hier kun je toch nog heel wat spullen kwijt. Bron: interieur-inrichting

Welke werkplek vind jij het mooist? En waar zou jij graag een werkplek hebben in huis?

Ben je opzoek naar meer interieurtips, download dan helemaal gratis ‘het interieuralfabet’. Je vind ‘het interieuralfabet’ hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *