Geef je huis wat Fonq by Fonq

Op 11 januari 2022 om 11:00 lanceert online woonwinkel fonQ een eigen merk. Het eigen merk heet: by Fonq. Wat kun je verwachten van by Fonq. Een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten die je trots maken op je interieur.

fonQ.nl

Vanaf vandaag is al een deel van de by Fonq collectie verkrijgbaar in de online shop. In de loop van 2022 zal de de by Fonq collectie uitgebreid worden. Tot en met 23 januari geldt een introductiekorting van 20% op de gehele by Fonq collectie.

Ik heb op de website van fonq.nl al even gekeken naar de nieuwe collectie. En die ziet er goed uit. Ik ben erg benieuwd naar wat er nog toegevoegd gaat worden. Voor nu deel ik graag mijn 5 favorieten met je.

By fonq eetkamerstoel wave doet me een beetje aan vroeger denken en ik hou wel van een beetje nostalgie. De eetkamerstoel heeft een beetje een bohemian uitstraling maar toch ook stoer door het zwart.

Bijzettafel Base heeft een stoere, stevige maar ook rustige uitstraling en daar hou ik van. Met beide benen op de grond šŸ˜‰

De Ribbon fauteuil oogt ook stoer, maar ook lekker zacht, daar zie ik mezelf al heerlijk in relaxen.

Door de afgeronde zijdes oogt dressoir Twirl vrouwelijk en vriendelijk. Een mooie eyecatcher in je interieur.

Ook hoekbank Move kun je kiezen met een rond rond element. Herhaling zorgt voor rust en eenheid.

De hele by Fonc collectie kun je hier bekijken. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de collectie wordt uitgebreid.

Is jouw woonkamer toe aan een boost. Doe nu mee met de woonkamer boost. We starten 7 februari. Klik op de afbeelding voor alle informatie šŸ‘‡

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *