Woonkamer Boost

Ook jij kan een woonkamer creëren waar je helemaal blij van wordt.

Op een leuke en snelle manier. Echt waar, het kan.

Hey! Jij daar die altijd wel wat te doen heeft,

Een woonkamer waar je tot rust komt? JA!

Een woonkamer die sfeer en eenheid uitstraalt? JA!

Genieten in je woonkamer i.p.v. je irriteren? JA!

Praktische tips en antwoorden op jouw interieurvragen? JA!

Een simpele, leuke en praktische manier om aan de slag te gaan met jouw woonkamer. Gericht op jou.

Ik wilde een online cursus gaan aanbieden van 5 modules over een interieurstijl kiezen, de basis, de indeling, kleur en de puntjes op de i zetten.

Daar wilde ik ook nog 3 bonussen aan toe gaan voegen. Eentje over verlichting, eentje over 3d impressies maken en eentje over gericht shoppen.

Elke week wilde ik een module vrij gaan geven. Ik had werkboeken gemaakt met opdrachten, video’s met uitleg. En toen dacht ik: Nee dit is het niet. Dit is denk ik niet wat jij (lieve, drukbezette vrouw) nodig hebt.

Ik spreek nu even uit eigen ervaring (en denk dat jij dit ook wel herkent)

Ik heb al zo vaak een online cursus aangeschaft waarbij ik vooraf enthousiast dacht, ja dit ga ik doen, leuk, ik heb er zin in.

Maar uiteindelijk gebeurde er weinig. Het was teveel. Koste teveel tijd, teveel informatie, te ingewikkeld, teveel gedoe. Dus liet ik het er maar bij en voelde ik me weer klote omdat het weer niet gelukt was en het eigenlijk weer weggegooid geld was.

Het bleef maar in mijn hoofd malen. De online cursus was gemaakt, maar het klopte niet. Want het gaat om jou, niet om de cursus. Ik wil jou helpen om nu echt aan de slag te gaan. Op een praktische, leuke en snelle manier. Zonder teveel gedoe en met snel resultaat, zonder dat het bakken met geld kost.

En volgens mij heb ik het gevonden met………………de woonkamer boost.

Even voorstellen

Hey hallo, ik ben Rinske, getrouwd, moeder van 2 prachtige dochters en interieurstylist. Ik woon samen met mijn gezin in Friesland. Ik vind mezelf dan ook een nuchtere, oprjochte Fries.

Ik hou van lekker duidelijk, praktisch, simpel en niet te ingewikkeld.

Je kan wel zeggen dan interieurstyling en creatief bezig zijn (kijk ook eens op www.samenknutselen.nl) mijn passie is.

Ik word ontzettend gelukkig van het helpen van vrouwen bij het creëren van hun ideale woonkamer.

En dan dus niet met lange cursussen, met heel veel informatie, waar je niet doorheen komt, waarbij je het gevoel hebt, het lukt me (weer) niet. En je uiteindelijk nog steeds in een woonkamer zit waar je niet helemaal blij van wordt. Maar op een praktische en leuke manier (of d.m.v. een interieuradvies. Wat jij wilt 😉).

De woonkamer Boost

Ik hoop dat je nieuwsgierig geworden bent en niet kunt wachten om ook mee te gaan doen met de woonkamer boost.

Maar je wilt natuurlijk eerst weten hoe de woonkamer boost werkt.

Elke eerste maandag van de nieuwe maand start de woonkamer boost. De woonkamer boost duurt vervolgens 28 dagen (4 weken) Je krijgt de eerste maandag van de nieuwe maand toegang tot de speciale besloten facebook groep (heb je geen facebook geen probleem, het gaat via facebook en via de mail)

Je krijgt vervolgens 14 dagen lang (om de dag) elke dag een email van mij over sfeer en eenheid in je woonkamer. De e-mails gaan onder andere over kleur kiezen, een goede indeling maken en woonaccessoires neerzetten

Nu denk je misschien, wat is hier anders aan? Na aanmelding van de woonkamer boost kun je aangeven wat jij lastig vindt in jouw woonkamer zodat ik daar op in kan spelen in de e-mails.

En er is nog meer.

Elke week is er een Q&A (4x). Elke week kun jij jouw specifieke vraag indienen en ik beantwoord die vraag via een video in de besloten facebook groep en via de mail.

Als je wilt kun je jouw resultaten delen in de besloten facebookgroep. Hoeft niet, mag wel.

En als extra heb ik nog een pinterest account aangemaakt met heel veel inspiratie  voor jouw woonkamer. Allemaal per bord, lekker overzichtelijk en duidelijk.

Waarom de woonkamer boost?

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een woonkamer heeft met sfeer en eenheid, een woonkamer waar je tot rust komt en die fijn voelt.

Misschien vind je een interieuradvies te duur, spannend of niet nodig. Met de woonkamer boost kun jij toch met behulp van een interieurstylist (moi 😉) en op een laagdrempelige manier aan de slag met je woonkamer.

Na de 28 dagen

Weet jij precies hoe jij sfeer en eenheid in je woonkamer creëert en zijn al jouw vragen over jouw woonkamer beantwoord.

Je bent enthousiast en hebt zin om jouw woonkamer af te maken (misschien is je woonkamer zelfs al af). Je weet welke stappen je moet zetten en kunt veel makkelijker keuzes maken.

Misschien denk je na 28 dagen wel, ik wil graag in de besloten facebook groep blijven, of ik wil de inspirerende e-mails blijven ontvangen. Ik heb nog meer vragen, of ik vind het gewoon ontzettend leuk om te blijven hangen.

Dat kan.

Je kunt dan tegen een mooie korting verlengen voor nog eens 28 dagen en in de woonkamer boost blijven. Wil je daarna nog een keer 28 dagen blijven, ook dat kan. En uiteraard ook dan met nog een extra korting.

Alles nog even op een rijtje

De woonkamer Boost

28 dagen lang.

Gericht op jouw woonvragen

Start elke eerste maandag van de nieuwe maand

14 e-mails o.a. gericht op jouw woonkamer met tips en tricks over kleur kiezen, indeling maken, woonaccessoires neerzetten en nog veel meer. En om jouw te motiveren om nu echt aan de slag te gaan.

4x (elke week) een Q&A die via de mail en de besloten facebook groep in een video beantwoord worden.

Speciaal pinterest account met heel veel inspiratie.

Mogelijkheid tot verlengen met korting.

Voor wie?

De woonkamer boost is voor jou als jij:

  • sfeer en eenheid mist in je woonkamer
  • snel en praktisch aan de slag wilt met jouw woonkamer
  • vragen hebt over kleur, indeling en/of woonaccessoires neerzetten
  • Je huidige woonkamer niet (meer) naar je zin is
  • Je zelf aan de slag wilt met hulp van een interieurstylist
  • Je graag inspiratie ontvangt voor jouw woonkamer
  • Je nu echt in de actie stand wilt komen om van je mwoah woonkamer een Whoehoee woonkamer te maken.
  • Je vindt een interieuradvies te duur, maar wil wel (met behulp van een interieurstylist) aan de slag met jouw woonkamer
  • Je doet het liever zelf, maar kan stiekem toch wel wat hulp gebruiken.

Voor alles is een eerste keer

Ik zou het super leuk vinden als jij met mij deze woonkamer boost wilt aangaan. De woonkamer boost is nog in ontwikkeling. Je zou het kunnen zien als een soort try out.

Daarom is er ook een speciale prijs voor de woonkamer boost.

Je kunt nu meedoen voor € 28,00

Dat is 1 euro per dag 😉.

Voor 1 euro per dag kun jij aan de slag met jouw woonkamer.

Een woonkamer creëren waar jij helemaal blij van wordt en waar jij ’s avonds na een drukke dag heerlijk op de bank ploft om tot rust te komen.

Wat kies jij?

Je kunt 28 euro ook uitgeven aan 1 of 2 nieuwe sierkussens voor de bank en hopen dat daarmee je woonkamer beter aanvoelt. Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat die sierkussens ook niet het gewenste effect geven. 

Of ga jij nu echt aan de slag. Actie ondernemen en jouw woonkamer een boost geven. Met een andere blik naar je woonkamer kijken en ontdekken dat ook jij een woonkamer kan creëren met sfeer een eenheid,

Klik hieronder op de knop om mee te doen met de woonkamer boost 💪.

Na de bestelling van de woonkamer boost ontvang je de eerste email waarin jij jouw woon dillema kunt aangeven. Kijk voor de zekerheid ook even in je ongewenste mail.