Woonkamer Boost

Ook jij kan een woonkamer creëren waar je blij van wordt.

Op een leuke en snelle manier. Echt waar, het kan.

Hey! Jij daar die altijd wel wat te doen heeft,

Een woonkamer waar je tot rust komt? JA!

Een woonkamer die sfeer en eenheid uitstraalt? JA!

Genieten in je woonkamer i.p.v. je irriteren? JA!

Praktische tips en antwoorden op jouw interieurvragen? JA!

Een simpele, leuke en praktische manier om aan de slag te gaan met jouw woonkamer. Gericht op jou.

Mijn doel is om jou te helpen met het creëren van een woonkamer waar je blij van wordt en waar je tot rust komt. Een heerlijk plek om op te laden, ‘s avonds op de bank te ploffen na een drukke dag. Een plek om familie en vrienden te ontvangen, fijne gesprekken te voeren en mooie herinneringen te maken. Een plek waar je kinderen lekker spelen en relaxen.

Ík weet (als moeder) hoe druk je leven kan zijn, er is genoeg te doen. De dagen vliegen voorbij.

Een hele uitgebreide cursus met heel veel informatie en waar heel veel tijd in gaat zitten is niet iets waar je echt enthousiast van wordt.

Ik spreek nu even uit eigen ervaring (en denk dat jij dit misschien ook wel herkent)

Ik heb al zo vaak een online cursus aangeschaft waarbij ik vooraf enthousiast dacht, ja dit ga ik doen, leuk, ik heb er zin in.

Maar uiteindelijk gebeurde er weinig. Het was teveel. Koste teveel tijd, teveel informatie, te ingewikkeld, teveel gedoe. Dus liet ik het er maar bij en voelde ik me weer klote omdat het weer niet gelukt was en het eigenlijk weer weggegooid geld was.

En dat is zo zonde. Niemand wordt daar blij van. Jij hebt een doel en ik heb een doel. Een fijne woonkamer, voor jou, die bij jou past.

Ik wil jou helpen om nu echt aan de slag te gaan met jouw woonkamer. Op een praktische, leuke en snelle manier. Zonder teveel gedoe en met snel resultaat, zonder dat het bakken met geld kost.

En volgens mij kan ik jou heel goed helpen door middel van…..

EVEN VOORSTELLEN

Hey hallo, ik ben Rinske, getrouwd, moeder van 2 prachtige dochters en interieurstylist. Ik woon samen met mijn gezin in Friesland.

Ik vind mezelf dan ook een creatieve, nuchtere, oprjochte Fries.

Ik hou van lekker duidelijk, praktisch, simpel en niet te ingewikkeld.

Je kan wel zeggen dan interieurstyling en creatief bezig zijn (kijk ook eens op www.samenknutselen.nl) mijn passie is.

Ik word ontzettend gelukkig van het helpen van vrouwen bij het creëren van hun ideale woonkamer. Een woonkamer waar je tot rust komt en blij van wordt.

En dan dus niet met lange cursussen, met heel veel informatie, waar je niet doorheen komt, waarbij je het gevoel hebt, het lukt me (weer) niet. En je uiteindelijk nog steeds in een woonkamer zit waar je niet helemaal blij van wordt. Maar op een praktische en leuke manier (of d.m.v. een interieuradvies. Wat jij wilt 😉).

De woonkamer Boost

Ik hoop dat je nieuwsgierig geworden bent en niet kunt wachten om ook mee te gaan doen met de woonkamer boost.

Maar je wilt natuurlijk eerst weten hoe de woonkamer boost werkt.

Elke eerste maandag van de nieuwe maand start de woonkamer boost. De woonkamer boost duurt vervolgens 28 dagen (4 weken) Je krijgt de eerste maandag van de nieuwe maand toegang tot de speciale besloten facebook groep. Heb je geen facebook, geen probleem, je ontvangt alle informatie ook in je mailbox.

Je krijgt vervolgens 14 dagen lang (om de dag) elke dag een email van mij over sfeer en eenheid in je woonkamer. De e-mails gaan onder andere over kleur kiezen, een goede indeling maken en woonaccessoires neerzetten

Nu denk je misschien, wat is hier anders aan? Na aanmelding van de woonkamer boost kun je aangeven wat jij lastig vindt in jouw woonkamer zodat ik daar op in kan spelen in de e-mails. Ook ontvang je een praktisch en handig werkboek. Dit werkboek is een hele fijne houvast voor nu en voor later.

En er is meer.

Elke week is er een Q&A (4x in totaal). Elke maandag ontvang je een fomulier waarin jij jouw woonvraag kunt stellen. Elke week beantwoord ik de gestelde woonvragen in de besloten facebook groep en via de mail.

Als je wilt kun je jouw resultaten delen in de besloten facebookgroep. Hoeft niet, mag wel.

En als extra heb ik nog een pinterest account aangemaakt met heel veel inspiratie voor jouw woonkamer. Allemaal per bord, lekker overzichtelijk en duidelijk.

Waarom de woonkamer boost?

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een woonkamer heeft met sfeer en eenheid, een woonkamer waar je tot rust komt en die fijn voelt.

Misschien vind je een interieuradvies te duur, spannend of niet nodig. Met de woonkamer boost kun jij toch met behulp van een interieurstylist (moi 😉) en op een laagdrempelige manier aan de slag met je woonkamer. En heel fijn, deze emailcursus is lekker praktisch, duidelijk en geeft de informatie die jij nodig hebt.

Na de 28 dagen

Weet jij precies hoe jij sfeer en eenheid in je woonkamer creëert en zijn al jouw vragen over jouw woonkamer beantwoord.

Je bent enthousiast en hebt zin om jouw woonkamer af te maken (misschien is je woonkamer zelfs al af). Je weet welke stappen je moet zetten voor die woonkamer waar je blij van wordt en hebt veel minder (of geen) keuzestress meer.

Misschien denk je na 28 dagen wel, ik wil graag in de besloten facebook groep blijven, of ik wil de inspirerende e-mails blijven ontvangen. Ik heb nog meer vragen, of ik vind het gewoon ontzettend leuk om te blijven hangen.

Dat kan.

Je kunt dan tegen een mooie korting verlengen voor nog eens 28 dagen en in de woonkamer boost blijven. Wil je daarna nog een keer 28 dagen blijven, ook dat kan. En uiteraard ook dan met nog een extra korting.

Alles nog even op een rijtje

De woonkamer Boost

28 dagen lang.

Gericht op jouw woonvragen.

Start elke eerste maandag van de nieuwe maand.

Een praktisch en handig werkboek voor nu en later.

14 e-mails o.a. gericht op jouw woonkamer met tips en tricks over kleur kiezen, indeling maken, woonaccessoires neerzetten en nog veel meer. En om jouw te motiveren om nu echt aan de slag te gaan.

Besloten facebook groep. 

4x (elke week) je woonvraag stellen via een speciaal document.

Elke week worden de gestelde woonvragen beantwoord via de besloten facebook groep en in de mail.

Speciaal pinterest account met heel veel inspiratie.

Mogelijkheid tot verlengen met korting.

En er is nog meer

Lijkt het je leuk om de woonkamer boost samen met iemand te doen? Heb je een buurvrouw, vriendin, familielid, collega die ook wel een boost voor haar woonkamer kan gebruiken. Maak dan gebruik van een speciale korting. Als jullie beide bij de bestelling de code: samen invullen ontvang je 25% korting op de woonkamer boost. 

Voor wie?

De woonkamer boost is voor jou als jij:

  • sfeer en eenheid mist in je woonkamer
  • snel en praktisch aan de slag wilt met jouw woonkamer
  • vragen hebt over kleur, indeling en/of woonaccessoires neerzetten
  • Je huidige woonkamer niet (meer) naar je zin is
  • Je zelf aan de slag wilt met hulp van een interieurstylist
  • Je graag inspiratie ontvangt voor jouw woonkamer
  • Je nu echt in de actie stand wilt komen om van je mwoah woonkamer een Whoehoee woonkamer te maken.
  • Je vindt een interieuradvies te duur, maar wil wel (met behulp van een interieurstylist) aan de slag met jouw woonkamer
  • Je doet het liever zelf, maar kan stiekem toch wel wat hulp gebruiken.

Voor alles is een eerste keer

Ik zou het super leuk vinden als jij met mij deze woonkamer boost wilt aangaan. De woonkamer boost is nog in ontwikkeling. Je zou het kunnen zien als een soort pilot.

Daarom is er ook een speciale prijs voor de woonkamer boost.

Je kunt nu meedoen voor € 28,00 (doe je samen mee, gebruik dan code: samen bij jullie bestelling en ontvang 25% korting)

Dat is 1 euro per dag 😉.

Voor 1 euro per dag kun jij 4 weken lang aan de slag met jouw woonkamer.

Een woonkamer creëren waar jij helemaal blij van wordt en waar jij ’s avonds na een drukke dag heerlijk op de bank ploft om tot rust te komen.

Wat kies jij?

Je kunt de 28 euro ook uitgeven aan 1 of 2 nieuwe sierkussens voor de bank en hopen dat daarmee je woonkamer beter aanvoelt. Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat die sierkussens ook niet het gewenste effect geven. 

Of ga jij nu echt aan de slag. Actie ondernemen en jouw woonkamer een boost geven. Met een andere blik naar je woonkamer kijken en ontdekken dat ook jij een woonkamer kan creëren met sfeer een eenheid,

Klik hieronder op de knop ‘YES! IK DOE MEE MET DE WOONKAMER BOOST VOOR EUR 28’ om mee te doen met de woonkamer boost 💪.

Na de bestelling van de woonkamer boost ontvang je de eerste email waarin jij jouw woon dillema kunt aangeven. Kijk voor de zekerheid ook even in je ongewenste mail.

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de Q&A’s?

Elke maandag (4x) ontvang je in je mailbox de link naar het document om je vragen te stellen. De vragen worden in dezelfde week in een video beantwoord. Je ontvangt d video in je mailbox en in de besloten facebook groep. De Q&A’s zijn dus niet live. Je kunt de Q&A op elk moment op je eigen tempo bekijken.

Hoe lang duurt de woonkamer boost?

De woonkamer boost duurt 4 weken. En start elke eerste maandag van de maand. Je krijgt dus 4 weken lang toegang tot de besloten facebook groep. In de 4 weken tijd ontvang je 14 e-mails en kun je 4x jouw vragen stellen. Ook ontvang je een werkboek met praktische tips en opdrachten. Het werkboek blijft uiteraard gewoon van jou.

Is de woonkamer boost geschikt voor nieuwbouw?

Nee. De woonkamer boost is voor als je niet (meer) tevreden bent met je huidige woonkamer. Je hebt dus een ingerichte woonkamer waar je niet blij mee bent. Of je hebt al wel wat keuzes gemaakt, maar de puntjes op de i lukt niet. 

Welke vragen kan ik stellen?

Het gaat erom dat jij blij wordt van jouw woonkamer, dat is het doel van de woonkamer boost. Dus alle vragen die jij hebt over je woonkamer kun je stellen. De e-mails en het werkboek zijn gericht op sfeer en eenheid in kleur, indeling en styling en natuurlijk op de vragen die gesteld worden.