To do in 2021

2021 is alweer ruim een week ‘oud’. Het 2021 opschrijven ipv 2020 begint al aardig te wennen.

Januari is altijd een mooie maand om een beetje achteruit en vooral vooruit te kijken.

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we veel thuis zijn geweest. Volgens mij is er veel in huis geklust en veranderd.

Gelukkig kon ik interieuradvies blijven geven in de vorm van online interieuradvies.

Inmiddels heb ik een goede manier gevonden om online advies te kunnen geven. Ik heb een speciaal huiswerkboek gemaakt wat je voorafgaand aan het interieuradvies thuis digitaal invult en vervolgens naar mij mailt. Ik heb dan een goed beeld van wat jij graag wilt en ga voor je aan de slag.

Zelf zijn we op onze zolder aan de slag geweest. Daar is een tweede werkkamer gekomen met een relaxruimte voor de kinderen (en onszelf).

Ook hebben we de schuifdeur tussen de keuken en woonkamer na 5 jaar eindelijk laten maken en antraciet geschilderd. 

Ook heb ik voor Rinske interieurstyling niet stil gezeten. De online cursus sfeer en eenheid is inmiddels te bestellen (en wordt ook steeds aangevuld en verbeterd) en ik heb de emailcursus woonkamer boost gelanceerd. 

fonQ.nl

Voor 2021 heb ik ook leuke dingen op de planning staan.

De zolder willen we verder afmaken. Daar moet nog een en ander geschilderd worden.

Een complete kurkwand als hierboven of een grote strook kurk van vloer tot plafond lijkt me ook helemaal geweldig, super handig en sfeervol. De afbeelding is afkomstig van justagirlblog.com. Een erg leuke blog waar je nog meer interieurinspiratie kunt vinden.

En onze rolgordijnen beneden zijn wel aan vervanging toe. Op onze wishlist staan witte plisse shades.

Met plisse shades kun je niet alleen je raam van boven naar beneden bedekken, maar ook van beneden naar boven. Je kunt je raam dus ook alleen in het midden bedekken en dan boven en onder je raam zichtbaar houden. Afbeelding via sunway.nl

Hou de website van Rinske interieurstyling in de gaten. Dit jaar vier ik 11 jaar Rinske interieurstyling. Ik heb mijn jubileums nooit ‘echt’ gevierd.

Maar doordat we vorig jaar zo weinig feestjes hebben gehad en het dit jaar ook allemaal nog een beetje afwachten is heb ik besloten om dit jaar gewoon eens een keer een jubileums feestje te geven. Hou de website dus goed in de gaten 😉.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *