Koningsdag is woningsdag inspiratie

Het is bijna Koningsdag. Normaal een dag waarin we een rondje vrijmarkt doen, ergens even wat drinken en natuurlijk een oranje tompouce eten.

Anders dan anders

Alleen het laatste kunnen we dit jaar doen en gaan we natuurlijk ook doen. De andere 2 ’tradities’ zullen we een jaartje over moeten slaan.

In de media wordt koningsdag voor 2020 woningsdag genoemd. Koningsdag vieren vanuit huis en/of de tuin. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen goed en worden er leuke initiatieven bedacht om vanuit huis ook nog een beetje dat Koningsdag gevoel te krijgen. Bijvoorbeeld om 10 uur met z’n allen het Wilhelmus zingen, om 16 uur met z’n allen vanuit huis proosten. Er zijn leuke online festivals met goede muziek en je kunt natuurlijk jezelf altijd in een oranje outfit hijsen en de vlag uithangen.

Woningsdag inspiratie

Hoe dan ook, we maken er het beste van. En met deze oranje interieurs wil ik jullie nog een beetje extra dat woningsdag gevoel geven. Voor een dagje toch best leuk, alles oranje.

oranje keuken

Dit zie je niet veel, een oranje keuken en niet eens in Nederland. Deze keuken kleurrijke keuken is in Vancouver Island Canada. Het hele huis kun je hier bekijken

oranje behang

Hier zie je dat oranje heel sfeervol en warm kan zijn. Oranje behang met een grafisch printje mooi gecombineerd met grijs en hout. Afbeelding via the art of living

oranje eetkamerstoelen

Oranje stoelen met oranje accenten in de keuken. De oranje stoelen geven de vrij koele ruimte warmte en pit. Afbeelding via onekingslane.com

oranje fauteuil

Ook hier zorgt de oranje design stoel voor pit in het witte interieur. Door vorm en kleur een echte eyecatcher in deze woonkamer. Afbeelding via vt wonen.

oranje werkplek

Een werkplek met lef. De oranje bureaulamp en oranje gekleurde vakkenkast geven deze grijze kamer een echte oppepper. Afbeelding via ivillage.com

Op mijn pinterest bord oranje met een vleugje rood wit en blauw vind je nog meer vrolijke gekleurde interieurs. Je vindt het bord hier.

Ben je opzoek naar nog meer interieur inspiratie kijken dan bij mijn freebies of schrijf je in voor de kleur je interieur challenge.

De freebies vind je hier.

Meld je hier aan voor de gratis kleur je interieur challenge.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *