Ivar deuren inspiratie webbing/gaas

De ivar ikea kast is en blijft populair. Mijn blog 5x ivar ikea inspiratie is een van de best gelezen blogs op mijn website. Ook instagram en pinterest staat vol met ivar ikea inspiratie.

Ikea heeft iets nieuws voor de Ivar kast. Iets wat terug is van weggeweest. Kastdeuren voor het Ivar systeem met webbing.

Webbing is een vlechttechniek die vooral heel bekend is geworden door de beroemde designer/meubelmaker Thonet. Zijn stoelen zijn vandaag de dag nog steeds erg gewild en passen in ieder interieur.

Maar webbing komt niet alleen terug in de zitting van stoelen. Het kan ook gebruikt worden in kasten, lampen, rugleuningen en kamerschermen.

Ikea heeft de webbing techniek toegepast op de nieuwe kastdeuren van het Ivar systeem. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en kleuren.

Het beroemde webbing in bamboe. Maar ook  look a like webbing van metaal in de kleuren donkergrijs en wit

Wat vind jij van de nieuwe webbing deuren voor de Ivar kast? En welke vind jij het mooist? Bamboe, wit of donkergrijs?

Wist je dat ik sinds kort mijn nieuwe cursus ‘sfeer en eenheid in je woonkamer’ online heb staan? Mocht je meer informatie willen over deze nieuwe cursus, klik dan hier.

Fotocredit: Ikea

Deze blog bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw, die ik leuk vind en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *