Foto op karton

De zomervakantie (of eigenlijk zowat heel 2020) liep een beetje anders dan gepland. In plaats van 2 weken Frankrijk werd het een weekendje Rheezerveen.

Ik vind het altijd heel leuk om foto’s in huis terug te laten komen. We hebben niet voor niets een kaartenmolen in de woonkamer staan vol met foto’s van leuke momenten, onze dierbaren en onszelf.

Van deze ‘speciale’ zomer vakantie van 2020 wilde ik net als de andere jaren ook graag een paar foto’s afdrukken of iets anders met de gemaakte foto’s doen. Ik twijfelde tussen een fotoboek of een foto uitvergroten.

Omdat we niet heel veel foto’s hebben gemaakt in het weekendje weg en er eigenlijk 1 foto echt uitsprong heb ik er voor gekozen om een foto uit te vergroten en af te laten drukken. Het was ook alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst een foto hebben laten uitvergroten.

foto op karton
foto op karton

Nu dus een mooi moment voor een uitvergrootte foto. We hebben al een foto op hout en op aluminium. Daarom leek het mij leuk een foto op karton af te laten drukken. Vooral de honingraat, die zichtbaar is aan de zijkant, vind ik heel leuk.

Een foto op karton oogt lekker robuust en stoer omdat ze een dikte heeft van 1,5 cm. Echt even anders dan anders. Ik vind ‘m super gaaf.

En een bijkomend voordeel is dat karton super licht is en je daarom geen spijkers in de muur hoeft te slaan, maar kleefgum of dubbelzijdig tape kan gebruiken.

Het bestellen van onze uitvergrote foto bij fotofabriek.nl ging gemakkelijk en snel. De foto werd binnen 2 dagen al geleverd. En inmiddels staat de foto (van onze knuffelende dochters) alweer een tijdje te pronken in huis.

Ik heb er voor gekozen om de foto niet op te hangen, maar neer te zetten. Ik vond het dressoir nog een beetje kaal en de foto heel goed passen bij de tekst ’t is in healike dei (het is een heerlijke dag) Daarbij nog een houten hand en ons fijne hoekje is klaar. Een mooie herinnering aan een heerlijke dag.

Dit artikel is in samenwerking gemaakt met fotofabriek.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *