De eerste

Niet mijn eerste blog bericht ooit, maar wel mijn eerste blog bericht voor mijn nieuwe look/website en het nieuwe aanbod van Rinske interieurstyling.

Na een jaar offline te zijn geweest is het toch weer gaan kriebelen. Interieur is gewoon echt mijn passie, iets waar ik heel erg blij van wordt en waar ik uren mee bezig kan zijn.

Nadat ik jaren interieuradvies heb gegeven bij mensen thuis heb ik besloten om dit in 2020 anders te gaan doen. Van interieuradvies aan huis, naar online workshops. Verschillende modules die je los van elkaar kunt bestellen, of als totaalpakket. Zo kun je zelf aan de slag met je interieur, maar mocht je toch vragen hebben, dan kun je deze stellen in de besloten facebookgroep die hoort bij het totaal pakket van de online workshops.

Een nieuwe manier, met een nieuw logo, een andere look en dus weer regelmatig bloggen.

Op mijn blog kun je artikelen lezen over indeling, kleur, styling, DIY, budget wonen en andere leuke items die met interieur te maken hebben. Ik richt me met de online workshops en in mijn blog in eerste instantie op de woonkamer, maar ik sluit niet uit dat ik af en toe ook een andere ruimte laat zien.

Mocht je vragen hebben, wil een suggesties doen of tip geven, stuur een email naar info@rinske-interieurstyling.nl

Heb je het interieuralfabet al gedownload? 26 interieurtips van a tot z voor je woonkamer. Je vindt het interieuralfabet hier. Je blijft daarna ook direct op de hoogte van nieuwe blogberichten, acties en wooninspiratie.

Veel leesplezier!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *