10 x de mooiste kleurrijke kerstballen

Vroeger thuis hadden wij altijd een heerlijke kleurrijke (echte) kerstboom staan. Alle soorten ballen mochten er in. Later werd mijn moeder iets kritischer. De kleurrijke ballen werden vervangen voor zilveren ballen. De kleurrijke ballen verdwenen voor lange tijd naar zolder. Bij mijn ouders thuis heb ik ze in ieder geval nooit meer gezien.

Bij mij mogen er alleen witte en transparante kerstballen in de boom, wel in alle soorten en maten. Maar het wit vinden onze dochters maar saai. Daarom hebben we sinds vorig jaar 2 (echte) kerstbomen staan. Een grote kerstboom in onze woonkeuken en een kleine kerstboompje in pot op het dressoir in de woonkamer. 

De kerstboom in de keuken mogen alleen witte en transparante kerstballen in. En die in de woonkamer mag alles in. Dat is de boom van de kids. In dit boompje hangen ook veel zelfgemaakte knutsels en natuurlijk veel kleurrijke ballen.

Stiekem moet ik bekennen dat ik die ‘foute’, vrolijke en kleurrijke kerstboom ook wel heel erg leuk vindt. 

Wie weet draaien we het ooit nog wel een keer om. De grote kerstboom kleurrijk en de kleine kerstboom met witte ballen.

Daarom in deze blogpost 10 mooie, kleurrijke en betaalbare kerstballen die iedereen stiekem fantastisch vindt. Klik op de afbeelding om te zien waar je de kerstballen kunt kopen.

Op Rinske interieurstyling maak ik gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, ik daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: fonq.nlleenbakker.nlxenos.nl of bol.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *