Binnenkijken in een klein appartement waar oud en nieuw samenkomen

Sinds kort ben ik actief op instagram (je kunt me hier volgen). Ik volg meerdere Zweedse makelaars omdat je daar heel veel interieurinspiratie uit kunt halen. Dit prachtig ingerichte appartement kwam ik tegen op het instagram account van alvhem.Ā 

Henrik Linden heeft deze prachtige foto’s gemaakt. Ik heb hem een mailtje gestuurd en ik mocht de foto’s op mijn blog plaatsen šŸ¤. Je kunt Henrik Linden hier vinden.

De mooie styling is gedaan door cream and navy.

Sfeer en eenheid

Ik hou zo van deze stijl. Het is rustig, sfeervol, gezellig en warm. En het fijne is, het is zo’n goede basis dat je ook heel makkelijk kleur toe kunt voegen als je dat zou willen.

Kijk en geniet mee van deze zachte Scandinavische stijl. Licht grijze wanden. Witte kozijnen. Sierlijke, hoge, witte plinten. Een vleugje kleur door het patronen behang. Verschillende soorten stoffen. Een combinatie van strak en sierlijk, oud en nieuw, zacht en glad.

Shop deze stijl

Hou jij ook van deze rustige Scandinavische stijl? Hieronder vind je een aantal interieur items die perfect bij deze stijl passen. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Misschien vind je deze binnenkijkers ook leuk om te bekijken. En wist je dat Rinske interieurstyling ook hele leuke freebies heeft.

Deze blogpost bevat affiliate links.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *