Over Rinske

Hey hallo! Leuk dat je er bent. Op dit stukje world wide web vertel ik je graag iets meer over mijzelf. Het is toch altijd fijn om een beetje te weten wie je voor je hebt.

Eerst wil ik je graag vertellen wat mijn missie is. Ik wil jou graag helpen en inspireren om van een mwoah woonkamer een woehoeeee woonkamer te maken. Een woonkamer met sfeer en eenheid, maar die ook praktisch en functioneel is. Met spullen waar jij blij van wordt. Het gaat niet om trends, of bij welke winkel iets gekocht wordt. Het gaat erom dat jij je goed voelt in jouw woonkamer. Want er is geen plek zoals thuis.

"der is gjin plak as thûs"

Ik ben Rinske Lok-Jepma, een nuchtere, creatieve Fries met een passie voor interieur. Getrouwd met mijn jeugdliefde en mem van 2 prachtige dochters.

Sinds 2009 geef ik interieuradvies. Dit heb ik op verschillende manieren gedaan. Op dit moment geef ik voornamelijk online interieuradvies. Naast het geven van interieuradvies ben ik ook continue bezig om mijn online cursus ‘sfeer en eenheid in je woonkamer’ te verbeteren. En heb ik volop ideeën om nog meer te kunnen inspireren en helpen om fijne woonkamers te maken.

Als ik terugkijk is creativiteit altijd heel belangrijk voor mij geweest. Zolang ik me kan herinneren ben ik aan het tekenen, knutselen en creëren.

Plattegronden maken en dan vooral verschillende opties uitproberen vond ik als klein meisje al ontzettend leuk om te doen. Ik keek graag naar ‘eigen huis en tuin’ toen nog met Rob en Nico en ‘tv woonmagazine’ met Judith de Klein. En ook de woonbladen van mijn mem kon ik uren doorbladeren. Inspiratie zoeken voor de getekende plattegronden en natuurlijk voor mijn eigen slaapkamer. Ik was eigenlijk altijd al met wonen bezig.

Ik had (en heb) grote bewondering voor Jan de Bouvrie, wat hij deed wilde ik ook. Mooie woonkamers maken. En dat dan laten zien d.m.v 3D impressies. Ik hou zelf ook nog steeds erg van wit of een mooie (vergrijsde) neutrale basis. Alhoewel een interieur met kleur ook prachtig is. Zolang het maar bij jou past.

Do what you love, love what you do

Tegenwoordig volg ik graag interieurontwerpers Marie-Gon, Marijke Schipper en Frans Uyterlinde en scroll ik dagelijks op pinterest en instagram voor heel veel interieurinspiratie. Interieurstyling verveelt voor mij nooit. Je (t)huis creëren is voor mij heel erg belangrijk.

Het is zo fijn om (na wat omwegen) elke dag te kunnen doen wat je het liefste doen. 

Ik vind het ontzettend leuk om jouw een zetje in de rug te geven om zelf aan de slag te gaan met je woonkamer. Zodat jij ‘s avonds (na een drukke dag) tevreden thuis op de bank zit en helemaal tot rust komt in jouw woonkamer, waar jij blij van wordt. Jou helpen om keuzes te maken, je te laten zien wat er mogelijk is in jouw woonkamer ‘gewoon’ met je eigen meubels. Geen dure merken, maar spullen waar jij van houdt.

Waar kan ik je mee helpen

  • kleur kiezen voor je interieur
  • een goede indeling maken
  • sfeer en eenheid creëren in je woonkamer
  • makkelijker keuze maken in bijvoorbeeld het kiezen van een bank
  • je interieur afmaken door middel van styling
  • je woonstijl bepalen

Nog wat leuke weetjes over mij

Ik drink eigenlijk alleen maar thee en water, dat klinkt vrij saai, maar ik hou ontzettend van lachen, plezier maken en gezelligheid.

Ik ben een oprjochte Fries 🤍, mijn man en ik praten ook Fries tegen onze dochters, maar we krijgen Nederlands terug van onze lieve meiden, we houden gewoon stug vol en zij ook 😉.

Ik ben gek op eten, hou ontzettend van muziek en dansen. Ik bezoek dan ook graag concerten en festivals. 

Naast deze website, heb ik ook nog een knutselwebsite samen met mijn dochters, www.samenknutselen.nl. Hier delen we leuke, creatieve en simpele knutsel ideeën. 

Ik lees graag, vooral over persoonlijke ontwikkeling en ik ben graag buiten. In de tuin aan de slag, rolschaatsen of lekker wandelen.

Stel gerust je vraag

Loop jij ergens tegen aan in jouw interieur? Of heb je een andere specifieke vraag? Ik help je graag en vind het leuk om mee te denken.

Stuur een email naar info@rinske-interieurstyling.nl of klik op contact rechts bovenin. Wil je liever bellen of een whatsapp bericht sturen? Dat is ook mogelijk via 06 17 67 81 67.