Voel jij je niet happy in je eigen woonkamer …

OOK JIJ KAN EEN WOONKAMER CREËREN WAAR JE HELEMAAL BLIJ VAN WORDT.

Ontdek hoe jij jouw woonkamer een boost geeft

… zonder dat het bakken met geld kost en … op een leuke en simpele manier

Start: 7 feb. 2022

21 dagen

Prijs: € 21,-

Via mail, in eigen tijd

Je kan wel wat hulp gebruiken

Je kinderen, je werk, je relatie, een sociaal leven en dan ook nog je huis gezellig en opgeruimd houden.

Je wilt gewoon een woonkamer waar je ‘s avonds op de bank ploft om je heen kijkt en denkt: heerlijk, hier kom ik tot rust, nu is het even mijn tijd.

Je huis op zich is prima. Maar die woonkamer voelt niet als een eenheid. Tot rust komen doe je er in ieder geval niet. Je irriteert je eerder aan dat gevoel van: het moet anders, maar hoe?

Soms wordt je er moedeloos van. Je hebt al wat pogingen gedaan, meubels verplaatst, kussentjes gekocht, een muurtje geverfd, maar toch …. het klopt niet, het voelt niet helemaal lekker.

Het moet gewoon anders.

Herkenbaar?

  • Je huis staat op een fijne plek, maar sfeer en eenheid in je woonkamer wil maar niet lukken
  • Je kinderen, je werk en dan ook nog je huis gezellig en op orde houden, soms is het gewoon veel. 
  • Als je eerlijk bent weet je wel dat je niet tot rust komt in je woonkamer, het voelt niet als een eenheid, je kunt er eigenlijk niet echt helemaal relaxed op de bank zitten. 
  • Je vindt het leuk om bezig te zijn met je interieur, maar je zou ook wel wat hulp kunnen gebruiken. 
  • Het kriebelt om aan de slag te gaan, maar deze keer wil je wel een resultaat waar je blij van wordt.

EVEN VOORSTELLEN

Hey hallo, ik ben Rinske, getrouwd, moeder van 2 prachtige dochters en interieurstylist. Ik woon samen met mijn gezin in Friesland. Ik vind mezelf dan ook een nuchtere, oprjochte Fries.

Ik hou van lekker duidelijk, praktisch, simpel en niet te ingewikkeld.

Je kan wel zeggen dan interieurstyling en creatief bezig zijn (kijk ook eens op www.samenknutselen.nl) mijn passie is.

Ik word ontzettend gelukkig van het helpen van vrouwen bij het creëren van hun ideale woonkamer.

En dan dus niet met lange cursussen, met heel veel informatie, waar je niet doorheen komt, waarbij je het gevoel hebt, het lukt me (weer) niet. En je uiteindelijk nog steeds in een woonkamer zit waar je niet helemaal blij van wordt. Maar op een praktische en leuke manier (of d.m.v. een interieuradvies. Wat jij wilt 😉).

Mijn doel is om jou te helpen met het creëren van een woonkamer waar je blij van wordt en waar je tot rust komt. Een heerlijk plek om op te laden, ‘s avonds op de bank te ploffen na een drukke dag. Een plek om familie en vrienden te ontvangen, fijne gesprekken te voeren en mooie herinneringen te maken. Een plek waar je kinderen lekker spelen en relaxen.

Ík weet (als moeder) hoe druk je leven kan zijn, er is genoeg te doen. De dagen vliegen voorbij.

Een hele uitgebreide cursus met heel veel informatie en waar heel veel tijd in gaat zitten is niet iets waar je echt enthousiast van wordt.

Ik spreek nu even uit eigen ervaring (en denk dat jij dit misschien ook wel herkent)

Ik heb al zo vaak een online cursus aangeschaft waarbij ik vooraf enthousiast dacht, ja dit ga ik doen, leuk, ik heb er zin in.

Maar uiteindelijk gebeurde er weinig. Het was teveel. Koste teveel tijd, teveel informatie, te ingewikkeld, teveel gedoe. Dus liet ik het er maar bij en voelde ik me weer klote omdat het weer niet gelukt was en het eigenlijk weer weggegooid geld was.

En dat is zo zonde. Niemand wordt daar blij van. Jij hebt een doel en ik heb een doel. Een fijne woonkamer, voor jou, die bij jou past.

Ik wil jou helpen om nu echt aan de slag te gaan met jouw woonkamer. Op een praktische, leuke en snelle manier. Zonder teveel gedoe en met snel resultaat, zonder dat het bakken met geld kost.

Een simpele en praktische manier om aan de slag te gaan met jouw woonkamer, gericht op jou.

Tijdens deze 21-daagse ga je ontdekken:

Waar gaat de Woonkamer Boost over?

Als jij een houvast hebt, duidelijke tips en richtlijnen dan is het veel makkelijk om aan de slag te gaan met jouw woonkamer. Dan is sfeer en eenheid creëren eigenlijk best wel makkelijk.

Klinkt goed hé? Een interieurstylist die jouw bij de hand neemt en jouw vragen over jouw woonkamer beantwoord.

Tijdens deze 21 dagen stuur ik je elke dag een mailtje met tips, houvast, richtlijnen, kleine opdrachten of een reminder dat jij dit kan en nu echt een woonkamer gaat creëren waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Inzichten waardoor je veel makkelijker keuzes maakt en begrijpt hoe het werkt. En praktische handvatten en opdrachten om gelijk toe te passen

Daarnaast motiveer en inspireer ik je om nu echt aan de slag te gaan met je woonkamer en nu dus echt lekker mee te doen en je woonkamer aan te pakken. 

Waarom de woonkamer boost uniek is:

  • Vooraf aan de woonkamer boost kun jij jouw vragen over jouw woonkamer doorgeven in een speciaal document. Zodat ik in de 21 mailtjes precies in kan spelen op jouw woondillema’s en daarmee jouw vragen beantwoord.
  • Je leest vast regelmatig handige tips & trucs voor je woonkamer. En je denkt dan “Oh ja, dit ga ik ook doen in mijn woonkamer.” Maar in de praktijk komt het er niet van. Tijdens deze 21 daagse motiveer en inspireer ik je dagelijks via mail om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met jouw woonkamer.
  • Naast het beantwoorden van je woonvragen, tips over sfeer en eenheid, kleur en de puntjes op de i krijgen, ontdek je ook hoe je miskopen voorkomt. Dat scheelt nog meer tijd, geld en irritaties.

Aan het einde van de woonkamer boost heb je dit bereikt:

veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het?

Tijdens de 21-daagse ontvang je elke dag een mailtje. De ene keer is het een video van max tien minuten de andere keer een kleine opdracht of motivatie.

Gemiddeld ben je er ongeveer 10 minuten per dag aan kwijt. 

Hoe lang duurt de woonkamer boost?

De woonkamer boost duurt 3 weken (21 dagen). En start maandag 7 februari. Je krijgt 21 dagen lang elke dag een mailtje.

Is de woonkamer boost geschikt voor nieuwbouw?

Nee. De woonkamer boost is voor als je niet (meer) tevreden bent met je huidige woonkamer. Je hebt dus een ingerichte woonkamer waar je niet blij mee bent. Of je hebt al wel wat keuzes gemaakt, maar de puntjes op de i lukt niet. 

Welke vragen kan ik stellen?

Het gaat erom dat jij blij wordt van jouw woonkamer, dat is het doel van de woonkamer boost. Dus alle vragen die jij hebt over je woonkamer kun je stellen. De e-mails zijn gericht op sfeer en eenheid in kleur, indeling en styling en natuurlijk op de vragen die gesteld worden.

Hoe wordt de woonkamer boost aangeboden?

Je ontvangt 21 dagen lang elke dag een mail met tekst of een video. De video staat op een besloten deel waartoe je alleen toegang krijgt als je de woonkamer boost volgt.

Alles gaat dus via de e-mail

Hoe lang heb ik toegang?

Je houdt een jaar lang toegang tot de video’s die je ontvangt. De mailtjes met tekst kun je gewoon opslaan en blijven voor altijd toegankelijk.